Karin van Leeuwen - 31/08/2020

Op 13 januari 2020 start de training Wie ben ik nog?

Als je van te weinig geld moet leven en je herkent (een van) deze vragen, dan is de training “Wie ben ik nog” iets voor jou:

  • Wie ben ik nog als ik mijn kinderen niet kan geven waar ze om vragen?
  • Wie ben ik nog nu ik geen geld heb voor mijn hobby?
  • Wie ben ik nog nu ik bekenden minder zie omdat ik niet meer mee kan doen?
  • Wie ben ik nog nu ik geen baan meer heb?
  • Wie ben ik nog nu ik schulden heb?

In armoede leven is leven met een of meerdere verliezen. Bij verlies hoort rouw. Hoe ga jij om met je verliezen? Hoe zorg je dat je je waardevol en van betekenis kunt (blijven) voelen? Hoe houd je zin in het leven? En hoe zorg je dat jij je leven (weer) als zinvol kunt ervaren?

In een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers komen we vier keer bij elkaar. We wisselen persoonlijke ervaringen en verhalen uit, je krijgt informatie over rouw en je zet een (nieuwe) koers uit. De bijeenkomsten zijn op: 

Woensdag 13 en 20 januari en 3 en 24 februari 2021

Afhankelijk van de deelnemers vinden de bijeenkomsten in ochtend of de avond plaats.

Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats.

Deelname is gratis.

De bijeenkomsten worden begeleid door:

Meer informatie vind je in deze pdf

De Vonk © 2019 | Privacyverklaring

Geregistreerd als algemeen nut beogende instelling